Gårdsbesök

Naturgård har djur från alla världens hörn boende på gården i en rogivande och magisk miljö. (se gårdsdjuren, tropiskahuset).

Endast bokade besök och guidade besök  Måndag-Söndag med en guidad djurskötare se priser.  Möjligheten att både klappa och mat djuren i deras naturliga miljö med guiden. Tropiska djuren är framme och ute beroende på väder och vind genom att de är växelvarm. Där ridning (separat betalning 100:-) på gårdens ridbana med hopp och hinder om så önskas, men måste bokas innan.

Naturgårds vision är att alla våra kunder ska erbjudas ett ”möte” mellan djuren och besökaren som ger bestående minnen. Naturgård bygger upp sitt nya Tropiska hus på 108kvm där besökaren får möta djur från alla väldens hörn. På gården finns ett Café (med varierande öppet tider), samt övriga aktiviteter för alla och hela familjen för att få en stund med avkoppling och gemenskap.

Naturgård lämnar sig rätten för ändringar, för att ta del av de senast uppdateringarna och eventuella förändringar se Facebook här brevid där du kan läsa utan att vara inloggad eller tillhanda ha ett eget Facebook konto, eller gillas oss och få uppdateringarna direkt i ditt flöde.

Bokade besök/ridning som inte bokas av 24 timmar innan! Lämnar sig Stora Skedvi Naturgård sig rätten att debitera hela summan för det uteblivet besök.

Välkommen till ett oförglömligt besöka!

Följ oss på Facebook