Gårdsbesök

Naturgård har djur från alla världens hörn boende på gården i en rogivande och magisk miljö. (se gårdsdjuren, tropiskahuset).

Endast bokade besök och guidade besök  Måndag-Söndag med en guidad djurskötare se priser, där Cafet är öppet vid ert besök.  Möjligheten att både klappa och mat djuren i deras naturliga miljö med guiden. Entrè är 50kr över 2år,  där du får följa med in till alla djur. Tropiska djuren är framme och ute beroende på väder och vind genom att de är växelvarm. Där ridning (separat betalning 50:-) på gårdens ridbana med hopp och hinder om så önskas.

Naturgårds vision är att alla våra kunder ska erbjudas ett ”möte” mellan djuren och besökaren som ger bestående minnen. Naturgård bygger upp sitt nya Tropiska hus  på 108kvm där besökaren får möta djur från alla väldens hörn. På gården  finns ett Café med en meny för hela familjen, samt övriga aktiviteter för alla och hela familjen för att få en stund med avkoppling och gemenskap.

Naturgård lämnar sig rätten för ändringar, för att ta del av de senast uppdateringarna och eventuella förändringar se Facebook här brevid där du kan läsa utan att vara inloggad eller tillhanda ha ett eget Facebook konto, eller gillas oss och få uppdateringarna direkt i ditt flöde.

Välkommen till ett oförglömligt besöka!

Följ oss på Facebook